Artikkelit
-
Vipuvartta ruokajärjestelmän muutokseen
-
Anuga FoodTec -messuilta tuoretta tietoa ja uusia yhteistyömahdollisuuksia
-
FOODPathS Horizon EU –hanke rakentaa uudenlaisen kumppanuusmallin Euroopan ruokajärjestelmän kehittämiseksi
-
”Ruokapalveluala kaipaa osaamistasi”-tarjolla mielenkiintoisia urapolkuja
-
Wasteless Food Services in Finland -hanke käynnistyi nykytila-analyysilla
-
SeAMK aktiivisesti mukana eurooppalaisessa elintarvikealan verkostoyhteistyössä
-
Maatalousmaiden päästöt tarkentuvat uusilla mittauksilla – opintoretki Helsinkiin auttoi ymmärtämään tutkimuksen nykytilannetta
-
Energiamurros esillä Maataloustieteen Päivillä
-
Mustikkakesä 2022 näyttää lupaavalta
-
Jukolan viestissäkin työasiat mielessä -paljonko suunnistuskengän suohon vajoamisessa syntyy hiilipäästöjä?